Äntligen !

Varje, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)

Kära läsare ( cari lettori)

Hur mår ni? ( come state?) Om ni frågar bara en person (come stai?)

Ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)

Om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Äntligen går det att pubblicera bilder här på bloggen! Det har ju gått en vecka sedan bloggen inte fungerade. Igår gick det inte alls att göra inlägg och jag har inte kollat om appen fungerar.

Det regnar mycket hos oss idag som tur är jag ledig. Jag jobbar imorgon och sedan är jag ledig 4 dagar. Jag verkligen behöver vila och koppla av. Vi har jobbat jätte mycket förra månaden så att ledigheten är välkommen!

Sedan ska jag ta semester från den 27 juni till den 31 juli, det blir bara underbart att kunna vila ordentligt, solen bada, äta gott, läsa, träffa vänner, släktingar och mycket mer.

Jag vet inte vad ska jag göea idag, det går ej att vara ute. Ska tvätta då alla gardinerna och göra ordning på alla garderober. Jag tycker att det hjälper mentalt när man har allt på sin plats. Igår åk vi kyklingbiffar med Feta och timjan, ungsbakade potatis med vitlök och rökt paprika och tzatziki. Det var billigt eftersom köpte jag kycklingfärsen 40% på Willys från Guldfågeln. Idag vet jag inte vad ska jag göra men det blir vegetarisk.

Vad händer för er idag? ( cosa fate oggi?)

Ha en trevlig dag ( buona giornata)

Gillar

Instagram