Är hösten tillbaka ?

Varje, Italien, Sardinien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag sov ok men vaknade lite innan kl 06:00.
Idag regnar det ganska mycket hos oss och det är mörkt. Jag känner att hösten är tillbaka, jätte konstigt eller hur? Vi behöver ju vatten och jag är jätte glad att det regnar.
Samtidigt känns det att våren kommer aldrig. Jag behöver mer tålamod...
Jag är jätte ledsen för allt händer i världen just nu, Corona virus, talien bestämde sig för att göra massa prover mer av hela Europa och nu betalar priset för det. Det är inte Italienare  som smittar andra, Italienare blev smittade av andra människor ej Italienare. Det fanns inte att land i hela Europa som kontrollerade och satte i karantän människor efter de kom tillbaka från Kina. Det finns massor med infekterade människor i hela Europa men deras regeringar ville inte komma ut med siffror och ej vill göra massa prover på människor. Jätte synd att det är så. Vi pratar inte om flyktingar från Turkiet, vilken grej. Jag är jätte ledsen och kommer att prata igen om två sakerna snart.
Det blir en lång dag på jobbet efter jobbet ska jag hem och laga lätt mat. Jag hoppas att jag kan göra ett par undersökningar. Jag började äntligen igår.
Jag ska hämta ett paket från Jordklok.se.

Vi börjar dagen med en fin bild från Sardinien.

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Här är det snöblandat
nouw.com/stenhagenbettan
Enitalienareisverige

Instagram