Är våren här?

Italien, Varje, Sardinien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag sovde ok, somnade kl 22:00 och vaknade kl 06:00. Jag hoppas att Nouw fungerar idag. Det var mycket frustrerande hela förra veckan och igår. Så att jag hoppas att jag kan publicera inlägg idag!

Jag ser att träden tror att våren kommer det känns så och jag undrar vad alla djur som befinner sig i skogen tänker? Det är så konstigt och skrämmande samtidigt. Allt detta på grund av klimatet har ändrats jätte mycket och om man inte gör någonting drastisk på en gång, det kommer inte att finnas mycket kvar.

Jag försätter att rensa kylskåpet och frysen och minskar mina inköpslistor. Igår gjorde jag en pasta men en pumpa som jag köpte innan åkte jag på Sardinien. Det blev jätte gott och jag var stolt att jag inte behövde kasta pumpan. Idag ska jag rädda ägg, kommer att göra ett bra recept som min mamma har lärt mig.

Jag behöver köpa vitaminer från ett Apotek och väntar på bästa erbjudande.

På bilden ser ni Castelsardo i Sardinien.

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Jag hoppas bloggen fungerar nu. Lite segt fortfarande för mig. Jag försöker också att minska matsvinnet. 👍🏻 Hoppas du får en fantastisk dag.
nouw.com/millasmat
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Tisdag och ett besök på gymmet. Vädret är verkligen obegripligt just nu
nouw.com/stenhagenbettan
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Instagram