Att vara hemma göra en stor skillnad för mig

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag somnade direkt kl 22:00, jag var helt slut. Som vanligt är det inte bra för mig att vara mycket spänd hela dagen, det tar på mina nerver och jag förlurar mycket energi. Idag är jag hemma igen och det känns skönt. Jag märker att man jobbär bättre hemifrån, man har extra tid för att göra andra saker som i förut man kunde inte göra. Jag skulle vilja jobba alltid hemifrån men just nu är ett dröm om jag inte bestämmer mig för att byta jobb eller starta eget men ni vet hur är det läget nu.
Jag får vänta lite till men jag känner att det skulle ändra mitt liv och att jag skulle till och med åka till Italien oftare om jag hade ett sånt jobb.
Det blir igen en lång dag men jag kommer ju att att kunna göra andra saker, till exempel börjar att städa så att i helgen gör jag annat och det känns underbar.
Jag försätter med köp förbud det här gott cirka 2 månader och jag är stolt, jag köpte bara små saker. Jag gör undersökningar och jag hoppas att jag kan använda de pengarna för att köpa lite saker till mig själv.

Jag ska laga mat idag och kommer att använda, zucchini, auberginer jag har fått jätte billiga på Willys.

På bilden en fin terrass i "Conca dei Marini" i Italien.

Vad händer för er idag?

Ha en fin dag, buona giornata

Gillar

Kommentarer

barbamammagratis
barbamammagratis,
I dag har jag städat och lagat mat, inspirerat sonen till att plugga hemma vid datorn.
nouw.com/barbamammagratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det låter som en bra dag. Jag hann också att städa lite
nouw.com/enitalienareisverige
IP: 82.99.3.229

Instagram