Att vara inte ensamma hjälper oss att gå vidare i livet ( il fatto di non essere soli ci aiuta nell

Varje, Italienska språk

Godmorgon (Buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
hur mår ni? ( come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
ni kan svara : sto' bene grazie (jag mår bra tack)
Om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Att vara inte ensamma hjälper oss att gå vidare i livet. Men när jag skriver "inte ensamma" menar jag att nära oss måste finnas personer som ger oss stöd, kärlek, förståelse och positivitet. Om Det är precis tvärtom, då kan vi inte få hjälp men de gör att vi kanske mår värre och känner oss osäkra.
Det händer sällan med våra familjer men vissa vänner som är kanske inte så nära oss kan säga någonting som är inte positivt för oss och har dåliga effekter istället.
Så att om det går, har bara runt om kring dig personer som hjälper, som du tycker om istället andra som gör precis tvärtom.
Idag är det tråkigt igen hos oss och jag vet inte om man orkar att ta en promenad. Vi få se vad som händer. Man är inte sugen på att vara ute i Stan, shopping centrum etc på grund att det finns alltid mycket folk och det är inte bra för Corona. Vi stannar hemma och vi hittar kanske på någonting att göra, ett spel, läsa en ny bok, baka vi få se.
Jag hoppas att idag dycker upp en bra rabatt på Cervera så att jag kan förbruka den nya Mumin mugg " Tillsammans" och betala mindre än 269kr.

Vad händer för er idag?

Ha en trevlig dag,  buona giornata. 

Gillar

Kommentarer

Instagram