Billiga höstdekorationer

Varje, Italien, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
Hur mår ni? ( come state?) Om ni frågar bara en person (come stai?)
Ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Jag gjorde ett inlägg i tisdag där jag visade vad jag köpte på Willys, fina pumpdekorationer för bara 20kr. Jag brukar hitta alternativer till allt jag ska köpa och framför allt använder jag fantasin och gratis idéer jag hittar på Internet. Det finns så mycket ute, det går att plocka lov av olika färgar, röda bär och annat och man kan köpa fina med billiga blommor och göra en toppen bukett.
Det man behöver är fantasi, inspiration, vilja och lite pengar. I den här perioden, den ändå ge oss lite glädje är att dekorera våra hus med alla dessa färgar och tända ljus och sedan kommer december och då kan vi julpynta,  det blir jätte kul!
Idag jobbar jag hemifrån, jag hoppas att jag kan städa när jag har rasten så att jag är ledig i helgen och kan bara åka i skogen och vila.
Jag ska laga mat idag, det blir vegetarisk men jag ska tänka på vad vi kan äta. Kanske zucchinibiffar och Halloumi. Imorgon äter vi tacos och jag ska förbereda färsen och osten idag. Guacamole gör vi imorgon så att när vi kommer hemma vilar vi bara och äter gott.
Jag måste beställa en ögonkräm och det borde finnas erbjudanden på nätet. Jag ska kolla.
Jag beställde D-vitamin via Kronans Apotek och fick 20% rabatt, borde komma idag heller imorgon.

Vad händer för er idag? ( cosa fate oggi?)

Ha en trevlig dag ( buona giornata)

Gillar

Kommentarer

Instagram