Bröllop så kan vi spara

Tips för att spara pengar

Om ni tänker gifta er ni kan också spara pengar om ni vill. När jag gifte mig ville jag inte betala mycket för min klänning och festen eftersom investerade jag mina pengar för att köpa en legänhet istället.
I Italien finns det många som lånar massa pengar för att gifta sig och sedan har de inte pengar för att köpa ett hus.
Vi planerade vårt bröllop i god tid, vi gjorde festen hemma, vi gjorde en fin bröllopstårta själva, jag gjorde min brudbukett själv, fixade naglarna själv, köpte min klänning och skor på nätet ( det finns massor otrolig fina och inte dyra alls), vi köpte ringarna på ett jätte bra pris på erbjudande Vi hade då råd att äta på en jätte fin restaurang och övernatta på ett jätte fint hotell. Vi sparade cirka 40.000kr vi var jätte stolta. Det är som gäller den dagen att det finns kärlek och det ska inte firas med pengar.
Detta var ett exempel på vad kan man göra för att spara pengar när man ska gifta sig.
Har ni andra tips?

Gillar

Kommentarer

Matpassion
Matpassion,
Du har helt rätt. Jag och min man, gjorde näst intill lika dant. Jag började kolla runt och planera. Men mitt i planeringen köpte vi vårt hus. Gifte oss i smyg och åkte på resa.
Det hade vi aldrig haft råd med om vi hade haft en stor fest.

En kompis hade ett fint kyrk bröllop. Men hade bröllopsmingel som en pick nick i en jätte fin park.
Tårtan var små bakelser
Perfekt med barn kunde springa fritt och leka.
Enklare tilltugg. Jättefina bilder därifrån. . Så allt på 4 timmar. Sen åkte de iväg på resa. så de sparade också pengar.
nouw.com/matpassion
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack för att du delade med dig. Ni gjorde rätt och ni var jätte smarta. Det som räknas är bara att det finns kärlek, vi behöver inte mycket pengarna för att fira. ❤❤
nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@