Cipolle con tonno ( lök med tonfisk )

Jag älskar lök och Jag tycker att detta är en lätt och gott recept som går också att äta kall.
Du behöver/ hai bisogno
5/6 medelstora lök / cinque o sei cipolle medie
2 stycken tonfisk på burken ( i oljan) /due scatolette di tonno sott' olio
1 vitlöksklyfta/ uno spicchio di aglio
10 gr persilja/ dieci grammi di prezzemolo
olja/ olio
Salt/ peppar / sale e pepe
Rensa och koka i vattnet löken tills blir nästan mjuka ( inte för mjuka)
Skära löken och ta bort lite av innehållet så att du får ett hål.
Haka löken du tog bort och fräs i oljan med hakad vitlök och persilja. Blanda sedan med tonfisken och fyll alla löken med tonfisken och sprid lite ströbröd över.
In i ugnen 180 grader på 15 / 20 minuter.
Gillar
Kommentarer






