Cipolle con tonno ( lök med tonfisk )

Jag älskar lök och Jag tycker att detta är en lätt och gott recept som går också att äta kall.

Du behöver/ hai bisogno

5/6 medelstora lök / cinque o sei cipolle medie

2  stycken tonfisk på burken ( i oljan) /due scatolette di tonno sott' olio

1 vitlöksklyfta/ uno spicchio di aglio

10 gr persilja/ dieci grammi di prezzemolo

olja/ olio

Salt/ peppar / sale e pepe

Rensa och koka i vattnet löken tills blir nästan mjuka ( inte för mjuka)

Skära löken och ta bort lite av innehållet så att du får ett hål.

Haka löken du tog bort och fräs i oljan med hakad vitlök och persilja. Blanda sedan med tonfisken och fyll alla löken med tonfisken och sprid lite ströbröd över.

In i ugnen 180 grader på 15 / 20 minuter.

Gillar

Kommentarer

Catarina
,
Oj det här låter väldigt gott och är ju enkelt att göra, det här ska jag absolut fixa, vilket bra tips tusen tack Igina! 😃
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Varsågod Catarina ❤
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram