Dags att ändra ditt liv? vänta inte mer! ( Tempo di cambiare vita? , non aspettare ancora!)

Varje, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
Hur mår ni? (come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Jag tror att nästan alla tror att livet är långt och att vi har tiden för allt. tyvärr är det inte så. Många vill andra stort sitt liv men väntar för ett bättre tillfälle som inte kommer att skär.
Det ända som gäller är att göra nu och inte då. Ibland handlar om om små förändringar, har till exempel en bättre kondition då måste man träna regelbundet och äta bättre. Men det är svårt att bestämma sig och då blir det svårt att börja.
När det gäller andra stora förändringar där behöver man riskiera mer eller pausa sitt jobb genom att ta tjänstledig för att prova att leva livet man vill. Men som sagt det gäller att börja utan att tänka mycket om man känner att man behöver ändringar i sitt liv för att må bättre.
Tråkig dag idag hos oss, det kommer att regna och ignen sol.
Vi få se vad kommer vi att göra. Tyvärr är det inte mycket som gäller på grund av Covid men det gör ignet min man och jag vi bestämde oss för att försätta så tills det blir bättre. Vi gör för oss, våra familjer och andra.
Idag ska jag kanske göra lasagne till lunch, till middag har vi pizza men min man ville köpa pizza också igår så att vi få se vad hittar vi på.

Vad händer för er idag?

Ha en trevlig dag, buona giornata.

Gillar

Kommentarer

Instagram