Det är skönt att vara ledig, speciellt om solen skiner

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag somnade kl 23 igår, väntade på min man som hade kvällspass. Jag vaknade kl 07:30. Det känns ok, solen skiner ute, jag åt min frukost och njuter att vara ledig och att göra vad jag vill.
Jag älskar faktiskt friheten man när man är ledig, det finns inga bestämma tider för igenting, man kan vakna när man vill, surfa, läsa hur mycket man vill, sitta ute på balkongen vilken tid som helst, laga och baka någonting mer avancerad och så vidare.
En riktig fin känsla.
Igår kom mitt paket från Beauty Bargain med många fina saker för bara 200kr. Jag var jätte nöjd. Jag väntar bara på 2 stycken Mumin mugg jag köpte efter presentkort och rabatt för 35kr styck.
Jag ska surfa idag men det känns inte så kul som i förut för att jag vet att jag kan inte köpa för att jag har köp förbud, ibland kan jag köpa om jag verkligen behöver och då är det inte många gånger. Det är bra så. Dessutom vill jag besöka second hand butiker och prioritera att köpa där. Finns jätte fina saker, billiga och riktiga fynd.
I kväll ska jag göra mina älskade "melanzane alla pamigiana" ( fritierade auberginer med mozzarella, parmesan och en jätte bra tomatsås med vitlök och basilika)  Jag ska ta ett par bilder och visar hur man gör, det är jätte lätt.

Jag ska en promenad på Stora Coop och köpa ett par saker de har på erbjudande.
Annars lugn dag, hemma, vila och njuta.

På bilden en fin terrass i "Ostuni" ( Italien)

Gillar

Kommentarer

Instagram