Drömmar

Varje, Italien, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori )
hur mår ni ? (come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
Ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

God vad skulle jag leva dåligt utan mina fina drömmar! Vad drömmer jag om? Ju att kan vinna ganska mycket pengar för att kunna rädda och hjälpa många hemlösa katter, att jag kan köpa då ett hus på landet och ha många katter och hundar ( alla räddade från gatorna) att jag kan odla hur mycket jag vill och leva ett enkelt liv mitt i naturen. Drömmer jag mycket? nej, det tror jag inte. Just nu jobbar jag för att kunna köpa ett hus på landet, vinna pengar jag kan bara hoppas att det händer. Sedan hoppas jag med hela mitt hjärta att jag kan öppna en B & B i Sardinien och bor där minst 6/7 månader varje år. Då kan jag hjälpa min älskade mamma och vara mycket nära henne. Detta kan hända om inte byråkratin i Italien stoppar mig.
Vad drömmer ni ? tycker ni om att drömma?
Solen skiner också idag och jag tacksam men vi saknar regn här och jag väntar på det.
Idag ska vi storhandla, igår skrev jag ut 2 stycken Sverigecheckar på 500kr så att om allt går bra blir köpet gratis. Jag väljer Willys då får jag mer värde för pengarna.
Jag har inte köpt något annat och det kommer jag inte att göra om det inte finns behov. Man skulle vilja ju köpa men jag tänker att det är inte bra för miljön. Jag köper till exempel nya kläder bara när något går sönder och kan inte lagas.
Jag beställde kattfoder till mammas katt, det köper jag jättegärna.
I kväll blir det kräftskiva hos oss ( bara min man och jag) men det blir jätte trevligt och mysigt ändå.

Vad händer för er idag? ( cosa fate oggi?)

Trevlig dag! ( buona giornata!)

På bilden en jätte fin villa i Tuscana.

Gillar

Kommentarer

Instagram