E' il momento per una buona pausa

Varje

E' il momento per una buona pausa ( det är dags för en god paus)
Igår plockade vi blåbär och gjorde direkt en paj. Den passade perfekt till vår fika idag.
Så gott det var! Det regnar fortfarande hos oss och det känns hösten istället sommaren. Men men passar på att läsa böcker istället eller lyssna på musik eller titta på en film, bakar och mycket annat.

  • Varje

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
Har börjat regna här med. Men föriddagen tillbringade vi i skogen, såg inte ett blåbär tyvärr, så kanske lite senare.
nouw.com/ulvelotta
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det fanns inte många hos oss eller men det var perfekt att vi hittade lite juste för att göra en
nouw.com/enitalienareisverige
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Såg jättegott ut. Hur gjorde du den pajen?
nouw.com/passionbagareokock
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack, jag gjorde ett inlägg och förklarade hur jag gjorde fyllningen och hur jag kokade pajen.. Pajdegen gjorde jag på 150gr smör, 3dl mjöl, 1dl strösocker. Krämen 2 dl Creme fraiche, 2 dl blåbär, 1 ägg, 1dl strösocker och 1 tesked vaniljsocker. Vispa alla ingredienser förutom blåbären som ska direkt i pajskal och sedan krämen. In ugnen 175 grader till du ser att den här en fin färg. Först man ska koka pajskalet för 15 minuter ( utan krämen)
nouw.com/enitalienareisverige
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Tack fina för receptet, det påminner om pajen som mormor brukade göra. Mor gör Typ liknande 🤗 denna ska jag testa 😍
nouw.com/passionbagareokock
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack själ❤åh vilken fin minne av din mormor ❤❤
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram