Äntkigen fredag !

Varje, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)

Kära läsare ( cari lettori)

Hur mår ni? ( come state ?)

Ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)

Om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Fredag idag och det känns underbar, sista perioden har varit väldigt mycket på jobbet och jag kämpar varje dag. Som tur har det lugnat sig vilket det gör att man kan arbeta på ett vanligt tempo.

Idag ska vi beställa pizza på jobbet från en Italiensk pizzeria och ha en trevlig lunch tillsammans. Det är viktigt att göra så för teamet, det behövs.

Efter jobbet ska jag besöka en av mina favorit second hand butik, den är liten men finns alltid jätte fina och billiga saker. Jag har verkligen köpt mycket mer på second hand i år och jag har förstått att det är kul och lugnande för mig.

Middagen idag blir det vegetariskt, en stor sallad med avokado ägg och tunfisk. Jag fick faktiskt en röra från Smakbox och jag är nyfiken att smaka på det. Jag hoppas att jag kan ta snart bilder på Smakboxen.

Jag har börjat att beställa med presentkort saker jag behövde för mamma. Det blev noll kronor och jag var så glad att jag hade sparat för att kunna köpa saker på Zalando. Jag har inte orkat att göra undersökningar för lång tid men jag skulle vilja gärna börja igen. Jag hoppas jag kan visa allt snart.

Vad händer för er idag? ( cosa fate oggi?)

Ha en trevlig dag ( buona giornata)

Gillar

Instagram