Helgen är bakom hörnet

Varje, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)

Kära läsare ( cari lettori)

Hur mår ni? ( come state?) Om ni frågar bara en person (come stai? )

Ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)

Om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Jag är så glad att idag är det fredag! En underbar dag helt enkelt. När jag tänker att jag har framför mig 2 lediga dagar blir jag jätte glad. Tyvärr kommer det att regna på lördag så att det blir lite tråkigt fast jag är också glad för naturen. Dessutom i år är det många som har redan plockat kantareller och min man och jag vi vill ta en runda i skogen. Han är lite upptagen med sitt jobb så att det blir nästa vecka.

I kväll blir det korv och grillade grönsaker till middag. Vi har varit jätte duktiga och åt vegetarisk hela veckan så att i kväll blir det lite annorlunda. Jag fick ett paket yklingskorv frpn sista Smakboxen och det ska testas i kväll.

Igår beställde jag på Cubus en bikini till mamma och till mig. Det var 2 år jag inte hade köpt badkläder till oss. Vi besöker stranden varje dag för en månad och badkläderna blir slitna och det går ej att använda för ever. Tur att på Cubus fanns ett bra erbjudande. Har sett lite överallt att badkläderna tillsammans med andra kläder blev dyrare och det blir svårt att köpa. Jag brukar att köpa bara lite kläder varje år. Jag tycker mycket om kläder men är dyra och tyvärr om jag måste spara ska jag minska min konsumtion. Dessutom nu har jag lärt mig att köpa fina kläder på second hand och det är toppen.

Vad händer för er idag? ( cosa fate oggi?)

Ha en fin dag ( buona giornata)

Gillar

Instagram