Glad Midsommardagen

Varje, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)

Kära läsare ( cari lettori)

Hur mår ni? ( come state?) Om ni frågar en person (come stai? )

Ni kan svara: sto'bene grazie ( jag mår bra tack)

Om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Glad Midsommardagen kära läsare jag hoppas att alla av er får en underbar dag! Själv är jag på semester och det känns underbart, jag kan inte tro att det är sant. Det var mycket kämpigt för mig de sista 2 månaderna. Solen skiner och det är redan varmt hos oss och det blir så också nästa vecka, helt underbart! Igår efter jobbet kände jag mig yrsel och det var igen vidare. Som tur vid kl 18 mådde jag lite bättre. Min man hade fixat en jätte god potatissallad med färska potatis, kapris, dill, citron, röd lök, vitlök, salt, peppar, lite majo och olivolja.

Sedan köpte havskräftor på CG på erbjudandet och var också jätte goda och lax på Ica Maxi också på erbjudandet 25kr 150gr det var ett bra pris. Sedan åt vi Svenska jordgubbar som också han köpte på Ica Maxi och var också jätte goda. Trots allt hade vi en fin Midsommarafton.

Idag ska vi handla lite igen, vi ska köpa kanske scampi och göra en asiatisk rätt och kolla lite vad vi behöver. Jag hoppas att jag kan åka den 29 juni för att Sas piloterna varslar om strejk precis den dagen tänk vilken tur har jag. Jag lever just nu dag per dag och vet inte vad ska jag göra om det skulle hända. Det blir svårt att boka en ny biljett för att är otrolig dyrt just nu. Mamma längtar och jag också så att nej det är inte roligt att veta att kanske min resa kan inte göras. Men jag hoppas att det inte bli så.


Vad händer för er idag? ( cosa fate oggi?)

Ha en trevlig dag ( buona giornata)

Gillar

Instagram