En annan strålande dag

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag sov ok men vaknade kl 05:45 och kunde inte somna igen. Det var faktiskt varmt redan när jag vaknade. Det blir en annan strålande dag. Tyvärr lite mindre strålande för mig eftersom ska jag åka till Stockholm. På måndag ska jag åka igen, alltså min arbetsgivare om jag kunde bara skriva vad jag tycker! Han behöver inte resa och är alltid i "komfort zone" han förstår inte vad betyder att vara i fara varje gång vi reser till jobbet.
Nu har jag också börjat att hosta och hoppas att det inte blir värre.
Som tur är det lördag imorgon. Jag lyckades att städa lite varje dag så att jag är verkligen ledig i helgen och kan göra vad jag vill.
Igår skulle jag handla på Ica Kvantum men det var så varmt att jag ändrade planerna.  Det blir efter jobbet idag. Jag hoppas att det finns allt jag behöver. Jag kan inte göra pizza eftersom det är jätte varmt. Jag ska köpa en grillad kyckling och vi ska äta med potatis sallad, enkelt så att vi inte behöver laga mycket mat.
Jag har inte köpt någonting och jag hoppas att jag hittar ett bra erbjudande för att kunna köpa ansiktskrämer till mamma innan jag åker.

På bilden "Baia di Caminia" Italien

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Mina fötter ska fålite omvårdnad
nouw.com/stenhagenbettan

Instagram