En annan underbar dag är här

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag somnade kl 22:00 igår men vaknade kl 04:00 och det tog lång tid tills jag somnade om igen.
Solen skiner och det är en underbar dag. Tyvärr blir jag instängt för att jag jobbar till kl 16:00 men efter det kan jag ta en promenad. Det gjorde jag igår kväll tillsammans med min man. Kl 20:00 var det fortfarande varmt men jag misstänker att idag blir det ännu varmare. Imorgon och på torsdag ska jag tyvärr åka till Stockholm till jobbet och jag ser inte fram emot. Jag lovar att jag kämpar, det är i te lätt. Jag gör tills jag känner att jag kan annars stannar jag hemma som jag gjorde förra veckan. Vi behöver inte vara där alls men vi har en arbetsivare som inte lyssnar på oss.
Efter jag beställde ett par saker jag behovde nu ska jag inte köpa mer, det ända jag behöver köpa är ansiktskrämer till mig och mamma men jag väntar på bästa erbjudande. Jag hoppas att det kommer snart.
Jag ska laga mat men som vanligt vet jag inte vad.

På bilden en fin terrass i Amalfi ( Italien)

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

Vegoztyle
Vegoztyle,
En arbetsgivare som inte tar Corona på allvar 😣 så dumt att tvinga er om ni kan göra jobbet hemma 💔
Apropå Amalfi så hette vår första pizzeria det i Linköping 😄
Ha en fin dag ☀️💕🦋
nouw.com/vegoztyle
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja, jag är jätte ledsen men de kommer att förlura många av oss. Personalen är viktigt och betyder mycket men inte för alla arbetsivare. Är det sant? Så kul 😃❤❤❤jag hoppas att du hade en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram