En dag blir allt som vanligt igen

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag somnade kl 22:00 igår men vaknade kl 05:00. Det var jätte jobbigt men jag stannade i sängen till kl 07:00
Det är en tuff period för många just nu, vi är oroliga, många är sjuka och ekonomi går inte bra alls. Jag tänker bara att allt det här kommer att ändra igen och en dag kommer vi att leva som i förut. Vi kan kramas, äta ute, handla som vanligt, resa, bada och mycket annat. Tänk hur många saker vi gjorde i förut och vi tänkte inte att det var så viktigt. Allt var tillgängligt men inte nu. Jag tror att det kommer att hjälpa oss att uppskatta de små saker i livet som vi inte gjorde i förut.
Det finns alltid en mening på varför händer sakerna i livet. Vad tycker ni?
Idag ska jobba hemifrån och det är mycket att göra. På grund att jag inte reser, sparar jag mycket tid och kan sluta kl 16:00.
Jag ska laga mat idag, det blir fyllda ägg med kapris och gratinerad pasta med ost ( jag har lite tomatsås som ska användas)
Mitt kamp försätter för att inte beställa någonting och spara lite extra pengar. Allt jag sparar går till min älskade mamma❤

Vi börjar dagen med en bild från Italien.

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram