En mycket speciell dag idag

Varje, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
Hur mår ni? ( come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra: purtroppo non sto bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Ja kära läsare idag är det för mig en mycket speciell dag. Jag filler år och så många saker har hänt, fina men också jätte jobbiga framför allt när min pappa dog för en hemsk cancer när han bara var 66 år gammal och jag hade precis flyttat i Sverige.
Jag är så tacksam på det livet jag har fått i Sardinien i Italien ett fantastisk land jag saknar djup i mitt hjärta.
Det är då många år vi pratar om, tiden har gått så fort, 50 blir det ! Men vet ni vad? Jag känner mig yngre än så och naturen har hjälpt mig mycket så att jag är tacksam för.
Jag har alltid gjort vad jag ville i livet, kämpat på det jag har trott, gift mannen som är mitt största kärlek, efter 16 år är kärleken fortfarande stor och djup. Detta har gjort att jag flyttade i Sverige, han är Svensk och jag älskar också otroligt mycket det här vackra och uderabara land.
Idag är jag bjuden på middag på en fin restaurang, jag valde det. Min man ville boka den finaste i stan men jag är en enkel person jag inte trivs på vissa ställer. Jag vill känna mig bekväm.
Sedan blir ett besök på Casino för att ha det lite roligt.
Jag bestämde mig för att göra en stor picknick med alla i början av juni där är jag ledig 5 dagar och jag hoppas att vädret blir det bättre, varmare i alla fall.
På morgonen blir det en god lunch, men det är min man som fixar det och jag vet igenting.

Vad händer för er idag? ( cosa fate oggi?)

Ha en trevlig dag ( buona giornata)

Gillar

Instagram