Få 200kr gratis med Revolut

gratis

Innehåller reklam och annonslänk för nedan nämd företag

Ni har säkert hört om Revolut.

I hela värden finns redan 7M+ människor som har redan skaffat Revolut.

Vi börjar med säkerhet

Revolut är ett kort som används När, Var och på Hur mycket du vill. Vad betyder det? Ju att det är bara du är som kan sätta pengar på ditt internetkonto ( via appen) För att kunna göra det, bästa sättet är att koppla ett annat säkert kreditkort som skickar direkt ett sms när du vill överföra pengar till Revolut. Revolut göra samma sak skickar direkt ett sms när du får pengar på ditt konto.

Revolut kort kan vara alltid stängt för alla funktioner tills det är du via appen som öppnar en eller flera funktioner för att sedan stänga igen. Du kan också aktivera säkerhets på plats det betyder att Revolut vet var är du och skickar ett sms direkt om kortet används någon annanstans.

Jag är väldigt imponerad, från början visste jag inte mycket om men nu att jag vet hur bra och säkert är kortet kan jag bara rekommendera till alla.

Det är gratis att skaffa kortet, kostar 0kr per år Istället ger dig 200kr gratis bara för att du rekommendera kortet till en eller flera vänner genom ditt länk.

1)Så att få gratis 200kr direkt när du gör ditt första betalning genom kortet

2) Skicka länken till dina vänner ni får båda 200kr

3) Kortet kostar igenting att skaffa och ha under hela året.

4) Du kan hantera dina pengar. Få omedelbara betalningsmeddelanden, se hur mycket du lägger varje månad på olika kategorier som restaurangbesök och livsmedel, och runda av dina kortbetalningar uppåt och avrunda växeln.

5) Handla utomlands. Finansiella gränser hör dåtiden till och därför ger vi dig möjlighet att handla utomlands i över 150 valutor till interbankränta.

6) Kostnadsfri växling mellan 30 flat-valutor upp till SEK50,000 per månad, utan dolda avgifter.

7) Avgiftsfria bankomatuttag upp till SEK2,000 per månad.

Det finns mycket mer man kan göra och få genom Revolut.

Jag kan absolut rekommedera kortet, du kan använda Min Länk och både jag och dig får 200kr gratis!

  • gratis

Gillar

Kommentarer

Instagram