Fråga andra

Varje, Italien, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
Hur mår ni ( come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
Ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra  : purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Ibland i vårt liv behöver vi prata med andra för att få hjälp att förstår hur ska vi göra i vissa situationer. Det är skönt för att ensam skulle jag inte klara mig. Jag brukar alltid att fråga min familj, man, vänner och kollegor. Det hjälper mig att tänka extra noga och ta ett bättre beslut heller att förstår hur kan jag göra.
Jag är tacksam att jag har i mitt liv alla dessa personer. Att inte vara ensam är för mig otroligt viktigt. Därför det gör mycket ont när jag vet att det finns många personer som är ensamma.
Ja gör allt jag kan, besöker heller på grind av Corona ringer till personer jag vet att behöver lite sällskap. Livet ser bättre ut efter man har pratat med någon annan.
Kvantitet av personer har man runt om kring sig spelar inte så stur roll men det gör kvalitén det vill säga att de är fina och lojala.
Dagen är så där idag men det gör ignet, jag är ledig!
Planen är att vi ska åka till Mio, använda våra värdecheckar. Sedan blir en tur på Ica Maxi, ska hämta Tropicana juice jag har fått genom Smartson och en tur på Willys och på City Gross, ska leta på nya kuponger.
Det blir en god gryta med svamp och en tryffelpure' i kväll ( vi ska köpa tryffelolja på Maxi)
Till lunchen vet jag inre än vad det blir.
Dagen är lång och kanske orkar också att baka.

Vad händer för er idag? (cosa fate oggi?)

Ha en trevlig dag ( buona giornata)

På bilden Florens

Gillar

Kommentarer

Instagram