Framtiden

Varje, Italien, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno )
kära läsare ( cari lettori)
hur mår ni? ( come state?) om ni frågar baea en person (come stai?)
ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Ja framtiden. Jag är övertygad att allt man gör i sitt liv påverkar framtiden.
På vilket sätt? till exempel det är mycket aktuellt hur mycket man kan göra nu för att rädda jorden och miljön i framtiden. Jag tycker att det stämmer. Jag kan inte strunta att tänka 10 gånger innan jag köper nya jeans heller bomullsplagg. Det behövs otroligt mycket vatten för att producera dom sakerna. Jag väntar tills en plagg blir helt enkelt trasig, om det inte går att laga, köper jag en ny. Skillnaden är att om jag gör så mår jag bättre med mig själv för att jag vet att jag gör det som krävs för att hjälpa miljön. Det där med framtiden tycker jag att detär en väldig intressant ämne och jag kommer att göra andra inlägg om det.
Jag ska åka till Stockholm till jobbet. Som tur skiner solen idag.
Jag lagade extra mat idag så att jag är fritt när jag kommer tillbaka hem.
Jag ska göra en beställning på Zooplus till mammas katter och hundar. Sedan ska jag förnya en abbonamang för en tidning min mamma får varje vecka. Hon tycker så mycket om.
Jag bokade min biljett för att åka i december till min familj. Det känns jätte bra och jag hoppas att det blir ok med Corona.
Igår gjorde jag en billig beställning på Cervera, köpte 6 stycken fina vattenglas frpn Ittala och betalade 60kr med rabatt, presentkort och återbäring istället 700kr. Jag är mycket nöjd.

Vad händer för er idag? ( cosa fate oggi?)

Ha en trevlig dag ( buona giornata)

Gillar

Kommentarer

Instagram