Frighet vad finns bättre?

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
Hur mår ni? ( come state?)om ni frågar bara en person (come stai oggi?)
Ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Jag vaknade tidigt idag men det gör ignet, jag tror att jag har sovit 7 timmar så att jag nöjer mig.
Jag har ätit frukost, caffelatte med granola jag har fått från senaste Smakbox, den hade kanel och det var så gott. Det snöade hos oss och -3 grader just nu. Det är en väldigt konstigt april.
Känslan att vara ledig är helt fantastisk och jag vet att nästa vecka åker jag till jobbet bara 3 gånger och det känns underbar.
Frighet är det ett mycket aktuellt tema när man tänker på kriget i Ukraina och pandemin som inte är över. Innan tänkte man inte på det, vi hade och det fanns men nu förstår man på hur bra vi har på alla länder där fortfarande finns frighet.
Vi ska handla fisk på CG idag, har ett bra erbjudande och det är kul att laga färsk fisk tycker min man och jag om priset är bra.
Vi skulle vilja åka på en stor second hand och spana lite, jag ska sätta igång ett par projekt. Lilla skåpet blev jätte bra, jag ska visa idag. Jag är stolt att jag gjorde något så fint och använde ett skåp jag hittade på en second hand butik.
Vi skulle behöva också åka till Mio eller Rusta, ska köpa en matta och en pall till ett litet rum vi har och har börjat att inreda det.

Vad händer för er idag? ( cosa fate oggi?)

Ha en trevlig dag ( buona giornata)

Gillar

Instagram