Fritid

Varje, Italien, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
hur mår ni? (come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Fritid, har vi mycket ? lite, vad tycker vi att göra? vill vill ha mer? Jag börjar direkt att säga att jag skulle vilja ha mer fritid. Tack och lov har jag många fina saker jag är intresserad att göra när jag är ledig. Jag tycker om att blogga, laga mat, baka, vara ute med mina bästa vänner, vara på second hand butiker och fynda, letar efter nya kuponger,lyssna på musik, läsa böcker, göra långa promenader, fiska, plocka svamp, bär, lära mig hur kan man investera pengar. Jag har börjat att läsa men det kommer att ta extra tid för att man ska vara väl förberedd om man vill börja att investera pengar. Just nu har jag 2 dagar i veckan för att göra det jag vill, jag skulle inte klaga för en till heller att vara alltid ledig 😉då behöver jag vinna på Eurojakpot 🤣
Solen skiner idag och min man är också ledig ett par dagar så att vi har bestämt oss att åka runt och besöka ett par fina slott.
Vi skulle vilja äta en pizza på "Meno Male" till lunchen som göra bästa pizza i Stockholm enligt mig. I kväll är oplanerad, vi få se vad kommer att hända.
Jag ska skriva ut en Sverigecheck jag har fått genom att delta på en onlineundersökning och handla imorgon heller på fredag. På lördag är det dags på andra dosen vaccin.
Igår skrev jag till Hemtex eftersom beställningen jag gjorde för 2 veckor sedan har inte kommit.
Jag skrev också till Felix eftersom det var andra gången jag inte hittade koden bakom förpackningen. Vi få se vad de svarar,

Vad händer för er idag? ( cosa fate oggi?)

Ha en fin dag! ( buona giornata!)

Gillar

Kommentarer

Instagram