Giovedi '( torsdag)

Varje, Italienska språk

Buongiorno ( Godmorgon)
Kära läsare ( cari lettori)
Hur mår ni? ( come state?) om ni frågar en person ( come stai?)
Jag mår bra ( io sto' bene)
Sover ok men vaknade jätte tidigt ( ho dormito bene pero'  mi sono svegliata molto presto)
Jag började att tänka igen på det som hände på jobbet. Till slutet sa jag till mig själv att jag skulle inte låta de människorna behandla mig så dåligt och de är inte värda mina tankar. Det jag behöver nu är att känna mig frisk och stark för att kunna gå vidare i mitt liv på bästa sättet och det kommer jag inte att göra om jag blir mycket deprimerad. Det finns många positiva saker i mitt liv, min älskade man, min familj, hans familj, djur som jag älskar, kapacitet att klara mig med med lite saker.
Detta är en trygghet nu och i framtiden. Att kunna spara och klara sig att inte spendera mycket pengar ger oss chansen att leva ett bra liv ändå. Många år sedan kunde jag inte göra så men idag är jag mycket tacksam för allt jag har lärt mig.
Igår beställde jag läderhanskar till min man som julklapp, kostade 249kr men jag betalade bara 99kr och ett par till mig själv eftersom mina är trasiga. Just nu kan jag beställa bara om det gäller billiga julklappar. Jag är glad att jag går vidare med mitt projekt att vara färdig i början eller i mitten av november. Det beror på hur länge tid det tar att hitta bästa erbjudanden på allt jag behöver.
Jag ska laga mat i kväll, jag rensar frysen och det blir säkert en Caesarsallad med stäkt kassler istället kycklingen. Jag har redan provat och det funkar jätte bra.

Vad händer för er idag?

Ha en trevlig dag, buona giornata 🙂

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det måste vara trist när det inte fungerar på arbetet. Då måsta man ta tag i situationen

nouw.com/stenhagenbettan
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Det är fruktansvärt jobbigt. Tyvärr finns i välden vissa människor som vill trycka ner andra människor för att då känner sig viktiga. Livet går vidare och jag är tacksam att jag känner mig ganska stark trots allt.

nouw.com/enitalienareisverige
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Ta hand om dig ❤

nouw.com/passionbagareokock
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Tack det ska jag göra ❤

nouw.com/enitalienareisverige
IP: 82.99.3.229

Instagram