Hamburgare med pumpabiffar

Idag gjorde vi en till vegetarisk rätt.

( oggi abbiamo fatto un altro piatto vegetariano)

Hamburgare med pumpabiffar, triffle majonnäs, cheddar, röd lök, sallad och tomater.

(Hamburger con cotolette di zucca, maionese al tartufo, formaggio cheddar, cipolla rossa, insatta e pomodori)

Rensa och skära i bitar en buttenutpumpa. Ugnsbaka i ugnen 180 grader tills alla bitarna blir mjuka. ( innan du stoppar pumpan i ugnen blanda den med olivolja. Låt den svalna i en skål. Musa pumpan och blanda med ett ägg, 2 dl ströbröd, en finhakad vitlöksklyfta, en halv lök, 1 dl parmesan, lite chili, lite smoked paprika, salt och peppar.

Forma biffarna ( inte tjöka) och täk med panko eller ströbröd. Stäka på medelvärme i en panna med olja ( typ 3 matskedar olja) vänd ofta biffarna . Stäka för cirka 10 minuter.

Gör en majonnäs annars använd 2 matskedar färdig majonnäs, 2 matskedar turkisk yogurth, lite salt, peppar citron och 2/3 droppar triffle olja.

Sede det är bara att göra en hamburgare med alla ingredienserna, glöm inte osten!


Triffleolja det kan vara lite dyr, men jag lovar att det är värd att ha i köket och håller 3/ 4 månader


Gillar

Kommentarer

missfreemoney
missfreemoney,
Det låter gott
nouw.com/missfreemoney
Susann,

Så gott det låter 👍🏾😊

zinnie.se

Instagram