Härlig söndag

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag sov ok, lite efter 22:30, vaknade en gång under natten och sedan sista gången kl 06:45 . Tyvärr min hjärna tycker att det räcker så men jag känner mig mycket trött. Min kropp kropp och hjärna behöver semester och bara koppla av. Jag känner mig mycket spänd innan min resa till Italien och Sardinien, det är mycket komplicerad och jag hoppas att det kommer att gå bra. Vem skulle tänka att Corona skulle vara kvar i världen så länge!
Solen skiner och jag hoppas att det blir en fin dag. Igår var vi i skogen ett par timmar sedan hälsade vi på min mans kusin och fru som bor på landet och en gång till vi drömde också att kunna bo i ett hus på landet. Vi stannade ute och på distans, vi var där en halv timme men det var så fint där, pool, trädgård, baren och en jätte fin veranda och så vidare.
Det är kul för oss att ett mål och vi kommer att kämpa hårt för att nå målet, detta för ett bättre liv.
Igår lyckades jag att beställa på Åhléns ansiktskrämer till mamma och jag använde 800kr i presentkort plus fick jag 25% rabatt om jag köpte 2 likadana produkter. Jag är nöjd.
Jag köpte en fin klänning till mig 89kr på Ginatricot, 70% rabatt.
Nu har jag ett par presentkort till och ska spana på Zalando, jag behöver t-shirt.
Vi ska handla lite senare och vi har inte bestämt oss på vad vi ska äta idag.

På bilderna Pantelleria ön i Italien

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

Instagram