Havet

Varje, Italien

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori )
Hur mår ni? ( come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra )

Havet vilken underbar sak för mig. Doften, färg... Jag har växt upp på havet om man kan säga så. Jag spenderade mycket tid när jag var liten där med min familj, släktingar och när jag kunde vara ensam där med mina vänner. Om jag var trött och kunde vara på stranden, bada och sola mådde jag mycket bättre efteråt. Ja för att havets vattnet sägs att kurerar huden och själ och det gör det på mig. Det är helt enkelt en dröm att spendera tiden där.
Att bada och sola är det också bra här i Sverige, det finns jätte många fina ställer där man kan vara. Nära mig också, problemet är att det är inte stor och det finns jätte många personer och nu i Corona tider det är inte så smart.
Igår var det jätte varmt hos oss, det ändå man kunde göra var att vara i vattnet hela tiden. Jag kände att vi var igen i 2018, då var också otroligt varmt. Idag och imorgon blir det också samma sak men jag hoppas att det blir lite bättre.
Jag ska göra några ärende idag, köpa lite saker innan min resa och så vidare. Imorgon är det dags för antigentest och hoppas att det går bra.
Annars är det måndag och händer inte mycket.

Vad händer för er idag?

Ha en trevlig dag, buona giornata.

Gillar

Kommentarer

Susann,

Godmorgon.

zinnie.se
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Godmorgon denna måndag
nouw.com/sandrasjoberg
Evaeliasson
Evaeliasson,

Godmorgon, en fin dag till dig ☀️

nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Godmorgon önskar dig en fin dag ☀️
nouw.com/passionbagareokock

Instagram