Helgen och en så skön känsla ( il fine settimana e una senzazione fantastica)

Varje, Italien

Buongiorno ( Godmorgon) kära läsare, jag hoppas att ni mår bra. Jag somnade kl 22:30 Igår men vaknade mycket tidigt och somnade om kl 07:00 för att vakna igen kl 08:00. Det gör signat, jag är ledig! Jag kan vila senare. Att vara ledig på söndagar och lördagar är för mig guldvärd. I förut jobbade jag mycket kvällar och helg och Det var inte kul med många andra var lediga jag svarade att jag skulle jobba. Det är inget fel att man jobbar då men jag har gjort mitt och nu är det bättre att vara ledig i helgen varje vecka.
Igår ville jag blogga mer på kvällen men tiden gick fort och fick två samtal från Italien och plötsligt skulle jag laga mat och äta. Det blev 21:30 och då kände jag mig trött.
Idag Vi ska handla, jag ska göra snart en inköpslista. Jag tror att det blir bara Willys, jag behöver köpa några saker på Kvantum vi få se vad vi gör.
Vi skulle vilja ta en promenad i skogen och titta hur den ser ut.
Vi ska också laga mat, jag gjorde degen igår till pizzan, blir det då pizza i kväll eller imorgon. Sista perioden kan jag inte tänka så tidigt på vad jag ska äta under dagen.
Igår beställde jag från Zooplus katfoder, vitaminer och andra saker till mammas katt och andra katter vi har ute som behövs kastrera. De är hemlösa och kom till mamma och vi kan inte ignorera att de finns, vi räddar de❤Jag sparar på andra saker men spendera gärna mina pengar för att hjälpa hemlösa djur. Säger till exempel nej till nya kläder för mig själv. Det värmer mitt hjärta att veta att jag har kunnat rädda några katter från gatan.
Mer jag har inte köpt och försätter så.

På bilden "Gaeta" i Italien

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag,  buona giornata 😀

Gillar

Kommentarer

Instagram