Helgen väntar runt hörnet

Varje, Italien, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
hur mår ni? (come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra : purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Igår hann jag inte att blogga på kvällen. Jag städade efter jobbet eftersom var jag hemma, lagade mat och andra saker. Tiden gick så fort och kl 20 var jag mycket trött.
Idag blir det också ganska tyst eftersom på jobbet har jag ignen tid. Det få vara så just nu sedan när jag har en annan situation, jag hoppas att jag kan blogga mer.
Som tur är det fredag idag och jag ser fram emot att vara ledig 2 dagar. Jag ligger bra med planering så att det finns tid att göra vad vi vill. Vi kommer att vara mycket ute i skogen och letar efter svamp och jag hoppas att jag hittar äpple i vårt ställe så att vi kan plocka lite av det också.
Igår gjorde jag linssallad med kapris, tomater, röd lök, salt, citron och peppar och stäk Halloumi.
Sedan gjorde jag gratinerade makaroner med en halv burk Dolmio pastasås med cheddar jag fick från en Smakbox, grädde, stäkt blömkål med lök, spenat, salt, peppar, rökt paprika, lite grädde och riven Västerbottenost. Allt var jätte gott, jag kommer att göra ett par inlägg.
Jag har inte beställt någonting, snart ska jag göra en stor beställning på Zooplus i Italien för min mammas katter och hundar.
Det blir en skön och lugn kväll för min del.

Vad händer för er idag? ( cosa fate oggi?)

Ha en trevlig dag ( buona giornata)

Gillar

Kommentarer

Instagram