Hösten är här! ( L' autunno e' qui)

Varje, Italienska språket

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag somnade kl 21:30 och vaknade 06:30. Jag var jätte trött plus jag hade mycket huvudvärk igår. Det har jag kvar också idag me inte lika stark som igår. Tur att jobbsr hemifrån idag! Solen skiner och hoppas att det blir fint hela dagen. Det regnade otroligt mycket igår och det blir bara bra på svamp säsongen. Min man och jag väntar med spänning, vi älskar att vara i skogen många timmar när vi är lediga. Det är ett bra sätt för oss att återhämta sig mitt i naturen och träna samtidigt. Dessutom är det helt gratis. Vi har inte köpt svamp på ett par år, vi behöver inte eftersom hittar vi alla sorter. Vi är stolta. Jag hoppas att det finns lite blåbär kvar så att jag kan plocka lite till till vintern.
Jag tänker att jag vill köpa lite värmeljus med doft men inte betala otrolig mycket pengar. Jag har börjat att kolla på nätet. Bästa är att köpa små värmeljus, köpa kanske 2 fina ljuslyktor och spara lite pengar där. Yanke Candle är jätte fina men dyra så att jag ska tänka på bästa lösningen. I hösten går det inte utan att ha det mysigt hemma och då behöver man dessa saker.
Annars har jag bara gjort en lite beställning på Apohem med saker jag behöver.
Vi få se hur länge håller jag utan att köpa någonting. Jag skulle vilja besöka min favvo second hand butik och där ju finns många fina och jätte billiga kläder. Där skulle jag vilja kolla.

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😀

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Svampen behöver regn kan jag tro
nouw.com/stenhagenbettan
Evaeliasson
Evaeliasson,
Hoppas din huvudvärk är bättre 🤗 Så gott med svamp
nouw.com/evaeliasson

Instagram