Hur och när blir semester i år?

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag mår ok lite bättre än igår. Jag känner mig fortfarande mycket trött, jag har svårt att vaknar på morgonen och har huvudvärk.
Jag hoppas att det blir bättre under dagen. Det är säkert för att jag är trött, jag har jobbat mycket några månader och skulle behöva semester. Problemet är att jag är orolig att sakerna kan ändras. Jag vet att man kan åka till Italien efter den 03 juni men jag åker till Sardinien och där är mer komplicerad. Jag känner att jag är i en mardröm och kommer inte ut.
Idag ska jag handla innan lunch tid, tar min rast då för att min man jobbar hela helgen och jag inte har bilen.
Det kommer att gå snabbt, jag vill istället köpa i lugn och ro. Dessutom måste jag parkera sakerna på sidan och decenfeciera senare efter jobbet.
Det blir en lång dag på jobbet men hemifrån. Tyvärr imorgon ska jag åka till Stockholm. Det är tråkigt. Bättre imorgon än fredag, då är det ännu mer folk på gatorna.

Idag blir det pasta con ragu' alla bolognese ( pasta bolognese) till lunchen. Jag gjorde extra i söndags och passar perfekt för idag. I kväll ska jag laga mat, vet inte vad.

På bilden ser ni en fin terrass i "Sorrento " ( Italien)

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

barbamammagratis
barbamammagratis,
Jobbar du på röda dagar?
nouw.com/barbamammagratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja tyvärr, jag kan inte säga vad jag jobb är men vi jobbar. Det är chefen som vill ha hjälp😥😣vilken person 😢
nouw.com/enitalienareisverige
bj
bj,
Svårt det där med resor. Vi har sommarstuga vid havet i södra Sverige och skulle vilja resa dit men det är längre än 1-2 timmar med bil så vi stannar hemma i sommar och hoppas att det ska vara bättre nästa år.
Hoppas du slipper åka in till Stockholm i morgon, att de har stängt en helgdag
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack vad snäll du är. Tyvärr vill jag inte säga att jag är sjuk, annars blir det ännu värre. Jag kommer att ha en mask hela dagen och slutar ändå kl 14 innan blir det jätte mycket folk. Så att när jag åker kl 08 då blir det inte folk alls, problemet blir när jag kommer tillbaka. Hoppas att dagen går fort.
nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram