Idag...

Rolig

​Min man har kommit tillbaka efter  var  han 10 dagar i Norra Sverige och fiskade! Det roligaste är att han tog många fiskar men hämtade igen hemma😂😂. Verkligheten är att förra året hämtade han mycket fisk vi skulle äta den men sedan glömde vi fisken i fryser och efter ett år slängde vi den . Snacka att man ska  spara 😂😂, mycket pinsamt! I år slänger vi igenting, vi har lärt oss!.

Har inte hänt så mycket, handlade för hela veckan, jag har hittat bara ett par kuponger. Sparat bra säkert, köpt mat med kort datum. Jag brukar göra så, mycket billigare och bra mat ändå! 

Gör ni också så? Vad tycker ni att köpa maten med kort datum? 

Tycker ni att man sparar så? 

Önskar alla en jätte trevlig kväll 😃

  • Rolig

Gillar

Kommentarer

sparanna
sparanna,
Tycker det är jättebra att butikerna sätter ner priset på varor med kort datum, de slipper slänga och vi sparar några kronor 😃 Jag jobbade i bageriet i en mataffär i England för några år sedan och där satte jag ner priser med upp till 90% på kvällarna innan vi stängde. Vi slängde nästan ingenting och de som kanske inte hade råd att köpa all mat till fullpris fick en billig middag 😊
nouw.com/sparanna
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Den var jätte bra. Det är sant om man göra så kan man hjälpa många som inte har råd att köpa mat. Mycket intressant att i England dem nedsätt er priserna till 90%. Man kan spara otroligt mycket och nästan ger till dem som kan inte köpa. Mycket intressant upplevelse , tack Sparanna!
nouw.com/enitalienareisverige

Instagram