Jag är tacksam

Varje, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
Hur mår ni? (come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Måndag och jag är ledig idag, det känns underbart. Jag städade igår så att det är inte mycket att göra. Jag ska följa med min man i Tyresö där han har tagit ett uppdrag.
Jag tänker att jag har mycket att vara tacksam för, min underbar man, våra familjer, kära vänner, våra älskade djur, två vakra länder Sverige och Italien. När man känner sig så där, då tänker jag på allt gått och positivt som finns i mitt liv.
Solen skiner och det blir fint hela dagen här. Vi ska äta pizza till lunchen med "spianata calabra" en stark salami frpn södra Italien från Regionen Kalabria, så gott!
Jag fick prova en bra produkt från Revlon för att vårda håret genom Glossybox, den är toppen och jag beställde en flaska på Apotea, betalade 119kr för en stor flaska. Jag ska visa senare. Jag trodde inte att det skulle kosta så lite eftersom produkterna frpn Revlon brukar att vara dyra.
För mitt år köper jag produkter från Stora marknader typ Dove och en mask från Lookfantastik som jag hade fått genom Glossybox poäng ( köpte 2 förra året) och håller såå länge för lite pengar också.

Vad händer för er idag? ( cosa fate oggi?)

Ha en trevlig dag ( buona giornata)

Gillar