Jag hoppas att man kan blogga idag!

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mĂ„r bra. Jag somnade som vanligt kl 22:00 och vaknade kl 05:30 đŸ€Łdet gick inte att somna om igen.
IgÄr kunde jag inte blogga alls, jag provade nÄgra gÄnger under dagen men Nouw fungerade jÀtte dÄligt. Man kunde inte publicera inlÀgg eller jag kunde inte redigera inlÀgg och svara pÄ kommentarer.
Jag hoppas att det gÄr bÀttre idag.
Min man Àr tyvÀrr sjuk ett par dagar sÄ att det blir en jÀtte lugn helg. Det kÀnns helt ok eftersom Àr jag trött och dÄ blir det bara att mysa.
Jag ska hÀmta 3 stycken paket pÄ lördag, en frÄn Kombispel med mina gratis Mon Amie muggar, ett frÄn Zalando med en jÀtte billigt och fin vÀska till min mamma och ett frÄn Lookfantastik.se dÀr bestÀllde jag en conditioner för bara 8kr för jag köpte pÄ rea och plus hade jag poÀng frÄn Glossybox. Det Àr allt jag köpte pÄ Black Friday. Jag kÀnner mig stolt och glad att jag inte spenderade mycket pengar dÄ. Jag har allt jag behöver och nÀr jag ska köpa nÄgonting tÀnker jag noga 100 gÄnger. 100kr idag, imorgon och i slutet av mÄnaden blir det kanske mer Àn 1000kr. Vi kan spara och investera istÀllet för ett bÀttre framtid!

Idag blir det en lÄng dag pÄ jobbet, efter jobbet ska jag hem och laga Tacos, det var lÀnge sedan.

Vad hÀnder för er idag?

Ha en skön dag,  buona giornata đŸ˜ƒâ€

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
En hostig liten Ebba ska vara hos mormor istÀllet för förskolan
nouw.com/stenhagenbettan
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Nej 😱ni kommer Ă€ndĂ„ att ha en fin dag❀
nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@