Jag hoppas att våren kommer snart och tar med sig denna hemska perioden

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag somnade kl 22:00, sovde bra till kl 05:00 och kunde inte somna om. Det gör ignet, det är fredag och jag är glad. Det var igen en tuff vecka, jag hade mycket att göra på jobbet ( fast jag jobbar hemifrån) och det är konstigt att tiden går så fort också när man jobbar så. Min man är ledig och jag är extra glad.
Jag kan inte vänta tills våren kommer, alla behöver värme och glädje nu. Tänk att kunna plantera blommor, sitta ute på balkongen, äta, drycka och läsa en bok . Jag önskar mig inte mer ön så just nu.
Det finns ju en annan sak jag faktiskt önskar mig ,det är att denna hemska perioden tar slut och att jag kan åka till Italien och krama min mamma och min bror❤
Just nu det viktigaste är att de mår bra.
Min man och jag vi ska chansa och åka handla idag, eller tidigt på morgonen eller på kvällen när det är lite lugnare. Jag skulle vilja boka hemleverans men 200kr extra känns  mycket extra pengar för mig. Hämta från butiken kostar också 100kr och det är mycket pengar. Jag har en annan familj att tänka på och måste spara allt jag kan. Jag använder en andningsmak och handskar och är försiktig.
Det blir en lugn kväll och helg från min del. Om det går tar min man och jag en promenad i skogen där finns inte folk.

Vi börjar dagen med en bild från Italien.

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata

Gillar

Kommentarer

barbamammagratis
barbamammagratis,
Jag handlar i min icaaffär som vanligt. Ha en trevlig helg!
nouw.com/barbamammagratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja det kan vi göra, det viktigaste är att inte vara där när det finns mycket folk. Tack detsamma ❤❤
nouw.com/enitalienareisverige
Ulvelotta
Ulvelotta,
jag handlar också precis so vanligt, men använder gärna vantar eller handskar. På ica maxi så kostar det inget extra att handla online, det borde inte vara så hos er heller. Då hämtar man kassarna utanför i en drive in dörr...
nouw.com/ulvelotta
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Tack snälla det visste jag inte. Jag kan beställa till nästa vecka ❤
nouw.com/enitalienareisverige
IP: 82.99.3.229

Instagram