Jag kan inte göra mer än drömma

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag sov ok, vaknade kl 06:00 men stannade i sängen till kl 07. Jag är ledig idag så att jag bestämmer. Solen skiner ute men det är kallt, minus 4 grader. Jag börjar min dag genom att titta på härliga bilder från Italien, idag ser ni en bild från "Pantelleria" en vaker ön i Italien. Jag drömmer att kunna sitta där och käka frukost med min man och min familj och samtidigt titta på havet och känna doften. Det finns ignenting bättre än så för att ge mig styrkan att gå vidare, speciellt nu att vi har en jätte jobbigt period.
Inga planer för mig och min man Idag, vi ska åka handla tidigt som förra veckan då fanns få personer i butiken. Det är bästa vi kan göra.
Jag ska titta nu på vad jag behöver och göra en inköplista.
Jag väntar på en beställning jag gjorde på Yves Rocher, jag köpte deodorant 60% rabatt.
Annars har jag inte beställt mer. Vi få se om jag hittar billiga ansiktskrämer och serum. Jag ska bunkra till mig och mamma. Jag faktiskt köper några stycken som räker ungefär 6 månader för båda två. Jag ska spana lite idag. Men jag köper alltid minst 50% rabatt.

Jag ska göra pizza idag, det blir gott.

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata

Gillar

Kommentarer

Vegoztyle
Vegoztyle,
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Vaknade till solsken idag, blåsten har avtagit något. Kommer bli en vacker dag. Så skönt att åka och handla tidigt på morgonen när affären är relativt folktom 😊 Önskar Er en fin lördag 💞
nouw.com/passionbagareokock
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag har sett bilderna på din blogg, så vackert ❤Ja, jag känner mig säkrare när det det finns mindre folk i butikerna. Tack detsamma ❤
nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram