Jag kan kanske inte åka till Sardinien

Varje, Italien, Sardinien

Vilken trist dag har varit idag kära läsare. Jag kanske kan inte åka till Sardinien, det verkar att alla mina biljetter från Milano Malpensa har varit avbokade från den Italienska flygbolaget och det blir svårt för mig att åka till Sardinien. Man ska göra ett speciellt deklaration där man får skriva med viket flyg kommer man i Sardinien om du missar flyget eller blir avbokad då är det kört för att man kan inte komma in i Regionen. För att få hjälp, man ska ringa till Regionen men den 25 juli är stängt och risken är att jag få vara själv i Milan, boka hotell ett par nätter och så vidare. Mamma fick veta att jag ska boka om hela resan och klart blev hon mycket ledsen. Men jag kan tyvärr inte riskiera så stor att inte komma in och kanske inte komma tillbaka i Sverige. På Corona tiden det är bättre att ha tålamod, annars blir det kaos. Min resa är lång och komplicerad och det är inte alls som i förut. Alla  Flygbolag inställer flyg hela tiden och det är svårt för resenärerna att veta vad man ska göra.
Jag har inte orkat att göra mycket idag, knappt att jobba. Imorgon skulle jag har varit hemma men det var fel på schemat och jag ska åka till Stockholm. Sista dagen blir det då imorgon.
Ha en trevlig kväll, buona serata

Gillar

Kommentarer

himlajord
himlajord,
Hoppas allt löser sig så du kan resa🙏🏽🍉🐝
nouw.com/himlajord
barbamammagratis
barbamammagratis,
Så ledsen jag blir för din skull. Jag förstår att du vill träffa din mamma och hon dig. Jag håller tummarna för att det fixar sig på nåt sätt.
nouw.com/barbamammagratis

Instagram