Jag känner mig orolig

Varje, Italien, Sardinien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag somnade kl 22:30 igår och vaknade kl 06:15 . Det är ju bra. Jag är mycket trött på grund av vädret och vi har haft otroligt mycket att göra på jobbet.
Jag är orolig både för min familj i Italien och för mig, min man och hans familj i Sverige.
Corona virus började i Kina i december, tyvärr många personer reste därifrån i hela Europa utan gränsen och det är därför Corona finns överallt. Italien har gjort och göra massa test varje dag Det är därför har vi så många smittade, har i Sverige gör man inte testet på alla, bara på de som mår jätte dåligt. Detta gör att det finns många stycken i hela landet som de kanske trodde att det var en influensa och rapporterade inte det till en läkare. Så att det finns många smittade här med man får inte veta och det är skrämmande.
Man borde undvika stora samlingar men förra veckan gjordes Melodie Festivalen med massa människor på Frans Arena. Jag är ledsen att säga men Regeringen måste ta beslutet att stänga alla skolor, restauranger, kaffe och så vidare. Förskarna säger att det är bara så vi minskar risken att Corona sprider sig dubbel så mycket.
Känner ni er säkra? oroliga?

Det blir en lång dag på jobbet sedan ska jag hem och laga mat, tomatsoppa med krutonger gjorda på brödet jag köpte i helgen och lite trista tomater och paprika. Jag ska visa senare.

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Klart man är orolig, vore konstigt annars
nouw.com/ingajohansson
Malin
Malin,
Ja lite orolig är man ju, kanske inte för att bli sjuk eftersom jag inte tillhör någon riskgrupp, men för nära och kära.
gratisprinsessan.se
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja man är mycket orolig för nära och kära
nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@