Jul

Varje, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
Hur mår ni? (come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
Ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
Om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Jag började att känna att Julen närmar sig igår när jag beställde julklapparna till min mamma. Jag köpte 2 fina tröjor på Best Secret, kostade verkligen igenting nu men priset från början var dyrt.
Jag känner att det är dags att vara runt på butikerna marknader och så vidare. Problemet är att jag ska välja bara tiderna när det inte finns mycket folk. Ska vara på min favorit second hand butik nu i onsdags. Den 20 november de ska göra en lite samling och bjuda på glögg och pepparkakor det blir jätte mysigt men mycket folk blir det och jag ska tänka på saken.
Jag ser fram emot att baka, pynta, köpa julklapparna och i december att bara njuta att kolla på julfilmer och att bjuda hemma men bara ett par personer i taget,vi kan inte riskera med Corona. Tyvärr tror jag att det blir bättre att träffas utomhus som förra året.
Jag städade igår, tvättade och handlade. Det var inte lätt men jag lyckades att göra allt. Idag kan jag bara njuta att vara ledig. Jag ska baka och laga mat. Vi köpte lite räkor igår på Maxi men var inte färska när vi öppnade påsen 😱så att vi ska dit igen och lämna tillbaka. Vi ska sedan åka till min mans pappa också för att lämna en present och stanna där en stund.
Nu ska jag kolla på erbjudanden till nästa vecka.

Vad händer för er idag ( cosa fate oggi?)

Ha en trevlig dag ( buona giornata)

Gillar

Instagram