Kanske lite svalare idag och typisk svensk sommar

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag sov ok, vaknade ett par gånger och kl 06:30 kunde jag inte somna om. När jag jobbar hemifrån går det bra att vakna kl 07:00 ef
tersom börjar jag kl 09:00.
Det regnade mycket hos oss och jag är jätte glad för naturen. Idag solen skiner, det blir inte varmt och det kommer att regna från kl 15:00 ett par timmar. Jag bara älskar svensk sommar, jätte fint, det regnar då och då och inte jätte varmt men lagom. Jag tycker inte om när det är bara kallt och jag hoppas att det inte händer.
Det händer inte mycket just nu utan att jag planerar noga min resa till Italien ( Sardinien) det blir en lång resa och inte lätt men att kunna ser min mamma ( jag kan inte kram henne första 15 dagar och ska ha alltid en munskydd) gör att jag kommer att kämpa för att klara mig.
Jag känner mig spänd, orolig och samtidigt glad.
Jag har inte köpt någonting fortfarande och det ända jag kommer att köpa är ansiktskrämer till mamma och jag hoppas att det kommer att finnas snart bra priser på nätet.
Jag ska laga mat idag och det blir en blandning av grönsaker som jag behöver använda, snäckpaprika, lök, potatis, zucchini, tomater in ugnen och färsk salsiccia.

På bilden ser ni ett par gator från en liten by i norra Italien, vem skulle inte vilja ta en promenad där?

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Frozenvanilla
Frozenvanilla,
Härligt när det är svalare, särskilt när man jobbar. Hoppas du får en fin dag! 😊
nouw.com/frozenvanilla
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja det är toppen😃Tack detsamma ❤
nouw.com/enitalienareisverige
IP: 82.99.3.229

Instagram