Livet börjar snart igen!

Varje, Italien, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
hur mår ni? ( come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra )

Det känns att livet kommer att blir nästan detsamma man hade i 2019. Det är kanske tidigt att tänka så men vi har varit för lång tid ensamma och rädda på grund av Covid. Jag personligt har saknat otrolig mycket min familj, att vara ute utan att känna mig rädd att blir smittad och mycket annat. Dessutom får man resa igen och det är så fantastisk! Att resa är det viktigt för att man känner sig en annan person, får mycket bra energi tillbaka och tänka fritt.
Ja, jag längtar att resa igen.
Solen skiner men det blir lite så där hos oss hela veckan. Jag hoppas att nästa vecka blir bättre. Så länge är det inte kallt är jag nöjd!
Igår hämtade jag örhängen jag beställde på Campadre till mamma som kostade 599kr men betalde bara 49kr efter att jag använde en kod där kunde man vara betala frakten om man hittade en produkt som kostade 150kr. Tyvärr är kampanjen avslutad. Jag väntar på en beställning jag gjorde på Hm och där också skulle jag betala 448kr men betalade bara 38kr eftersom hade jag en rabatt och använde presentkort. Jag gjorde också en beställning till på Best Secret och köpte en till klänning till mig på 149kr och ett par skor till mamma. I Sardinien är det mycket varmt och jag behöver bomullklänningar där. Förra året köpte jag bara en eftersom använda jag pengarna för att betala en jätte dyr hörapparat till mamma. I år måste jag köpa ett par klänningar annat har jag inga kläder 🤣tur att det finns billiga på nätet!

Vad händer för er idag?

Ha en trevlig dag, buona giornata.

På bilden "Positano" i Italien.

Gillar

Kommentarer

Instagram