Ljuvlig söndag

Varje, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
Hur mår ni? (come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
Ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Ljuvlig söndag... Jag sov 8 timmar utan att vakna men kl 22:15 somnade jag direkt igår, jag var så trött.
Jag jag käkat frukost i lugn och ro, caffelatte med munkar🤣 vi äter så i Italien och jag tycker att det så gott på morgonen.
Det blir ganska tråkigt idag hos oss, igen sol och det kommer att regna. Det gör ignet man kan göra annat. Jag ska handla idag, min man är trött så att vi kommer att vara där cirka kl 10 men jag hoppas att det finns kort datum produkter. Jag ska göra en inköpslista och kolla allt jag behöver köpa på erbjudande, det blir potatis på Stora Coop 2kg 10kr och annat billigt.
Jag ska börja att beställa julklappar, tiden går så fort att det är inte sant men jag behöver en lista för att kunna göra det. Jag ska beställa 2 stycken rosa morgonrockar från ett erbjudande jag tipsade till er igår. Till mamma ska jag göra en tidningsprenumeration och få gratis ansiktsvårdprodukter från Oriflame som annars skulle kosta mycket. Min bror har jag inte bestämt mig än om min man inte heller. Mina vänner kommer att få Glossybox produkter och torkade svamp. Jag behöver spara hur mycket det bara går har mycket att tänka på.
Jag ska baka en kaka med ricotta ost idag, jag vet inte vad vi kommer att äta men dagen har precis börjat.

Vad händer för er idag? ( cosa fate oggi?)

Ha en trevlig dag ( buona giornata)

På bilden en fin och lätt idé för höstpynt.

Gillar

Instagram