Lördag och min första dag på semester

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag somnade kl 22:00 trots att jag var jätte trött somnade inte tidigare. Jag vaknade kl 06:00 och hostade jätte mycket för en timme, tog Bisolvon, Alvedon, en tablett för att jag hade ont i halsen också. Min första dag på semester började inte som jag hade trodde egentligen inte Julen eller var som jag trodde eftersom det är då blev jag sjuk. Jag vet inte när blir jag frisk igen men jag skulle vilja gärna må bra från imorgon för att vi hade planerat många roliga saker tillsammans med min man.
Idag går det inte att göra någonting utan jag få vara hemma och vila hur mycket jag kan. Vi kan titta på filmer, äta någonting lätt och gott. Jag hoppas på solen det är det jag saknar just nu och hoppas att det fint i Sardinien. Solen är så viktigt för hälsan.
Jag ska absolut göra en beställning på ett Apotek innan jag åker till Italien. Jag behöver Pamol, Nazin, Bisolvon och andra små saker. Om jag göra det idag den kanske kommer på måndag kväll.

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

Cinaerixon
Cinaerixon,
Krya på dig 💕
nouw.com/cinaerixon
barbamammagratis
barbamammagratis,
Krya på dig till du ska åka.
nouw.com/barbamammagratis
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@