Luckybox kom idag

rabatter, gratisInnehåller affiliate-länkar

Innehåller reklam och annonslänk för nedan nämd företag

Jag har precis fått hem min beställning från Matsmart med en Luckybox. Åh my God om jag tänker att jag betalade 29kr och fick allt ni ser på första 2 bilderna. Det fanns också ett.vergin olivolja 750 ml ! plus andra fina produkter. Tortellini, ballerina,godis Kunder Bueno jag beställde tillsammans med boxen.
Jätte prisvärd !

Gillar

Kommentarer

barbamammagratis
barbamammagratis,

Wow det kallar jag en super luckybox. Bara massa bra och goda saker, bars och naturdiet kan man ha som frukost. Räknar man panten för burkarna så kan man säga att luckyboxen kostar 26 kr.

nouw.com/barbamammagratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Det är sant, jag kunde inte tro att det var sant. Luckybox är jätte prisvärd

nouw.com/enitalienareisverige
Ulrika
,

Jätte bra luckybox, men behövde du inte betala frakten på 50kr också? Isåfall tycker Jag det är bättre att köpa smakbox nu när de är på halva priset.

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Jag hade en rabattkod och fick nästan 30kr rabatt så att frakten blev billigt ändå. När jag beställer på Matsmart.se "måste" jag använda en rabattkod för frakten annars det är sant det du skriver att det är bättre att beställa Smakbox.

nouw.com/enitalienareisverige
Ulrika
,

Då var det ett superbra köp, ofta avstår jag från att handla från matsmart bara på grund av frakten.

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Det är sant, jag med. Det finns gamla koden som ger 13% rabatt och jag använde den. Jag köper nu för tiden bara när jag beställer en Luckybox plus använder jag koden som ger 13% rabatt. Annars det är tyvärr inte värd längre.

nouw.com/enitalienareisverige

Instagram