Måndag och en dag i Stockholm

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag sov dåligt på grund av värmen o h dessutom var det jätte fuktig. Det regnade mycket tidigt på morgonen och jag är jätte glad men det blev inte bättre hos oss. På Termometern står det 18 grader men det känns att det finns 29 grader inom hus.
Idag tyvärr ska jag åka till Stockholm och jag vet inte hur många andra gånger ska jag åka eftersom min kollega åker på semester och då är det bara jag.
Jag känner mig mycket spänd varje gång åker jag till Stockholm. Samma sak innan min resa till Italien, eller till Sardinien det blir inte "a piece of cake"men jag vill så mycket ser min älskade mamma och min bror att jag är redo att göra vad som krävs.
Jag ska laga mat idag men som vanligt vet jag inte vad. Det blir kanske färsk potatis med ägg och knäckebröd. Jag ska fundera när jag kommer tillbaka hem.
Jag har inte beställt någonting mer och jag hoppas att jag försätta så. Jag har samlat cirka 2200kr genom att göra undersökningar och Jag ska köpa ansiktskrämer till mamma och mat genom Sverigecheck.

På bilden Staletti strand i regionen Calabria ( Italien)

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

barbamammagratis
barbamammagratis,
Sverigechecken är jättebra.
nouw.com/barbamammagratis
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja hjälper mycket 😀
nouw.com/enitalienareisverige
Matpassion
Matpassion,
Ha en fin dag
nouw.com/matpassion
IP: 82.99.3.229

Instagram