Minska stressen

Varje, Italien, Italienska språk

Godmorgon ( buongiorno)
kära läsare ( cari lettori)
Hur mår ni? ( come state?) om ni frågar bara en person (come stai?)
ni kan svara: sto' bene grazie (jag mår bra tack)
om ni inte mår bra: purtroppo non sto' bene ( tyvärr mår jag inte bra)

Stressen är det inte en kul känsla. Man kan få till och med ångest. Man vill hinna att göra mycket mer ä hjärnan är kapabel att göra och när stressnivån blir det får hög då säger hjärnan i från. Ibland får man ångest heller känner man sig mycket trött och det är då man ska lyssna på kroppen och vila, sluta att göra saker helt enkel.
Det hände till mig igår kväll, jag kände mig trött, ville göra ett par inlägg till men jag bestämde mig föratt bara vila och det var det bästa jag kunde göra! Det är inte lätt men det går. Vi ska bara tänka på vad det är bättre för oss. Jag vet att jag inte är en maskin, man har också gränser och det är helt ok, hälsan kommer först, tänk på det nästa gång du känner dig trött och vill ändå försätta.
Solen skiner och det är skönt. Igår spenderade jag mycket tid på nätet att leta info på vissa saker jag måste göra innan min resa, provade också att ringa till Region Sardinien och andra myndigheter där men det fanns ingen som svarade. Bättre i Sverige! Så att idag ska jag försätta att ringa och hoppas att det blir bättre.
Jag ska laga mat men som vanligt vet jag inte vad.
Jag ska beställa sista sakerna via Apotek hjärtat till min familj. Tiden gick så fort att jag inte fattade att det är nästa vecka!
Jag väntar på ett paket från Apotek hjärtat och Zalando och hoppas att det kommer innan jag åker.

Vad händer för er idag?

Ha en trevlig dag, buona giornata.

På bilden Capri i Italien. 

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Buongiorno ☀️

nouw.com/ingajohansson
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Evaeliasson
Evaeliasson,

Detsamma till dig 🌸

nouw.com/evaeliasson

Instagram