När man är sjuk vill man kämpa för att må bätte så fort det går

Varje, Italien, Sardinien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag somnade kl 22:30 igår, hostade sim vanligt mycket sedan lugnade sig. Jag kunde inte sova, jag vaknade många gånger och sista nästan kl 09:00 . Jag kämpar för att jag vill må bättre så snart så det går. Jag ska stanna hemma imorgon och jag vill verkligen tillbaka på jobbet på torsdag då blir det 2 dagars jobb och sedan ledig. Jag vill inte pressa kroppen så mycket när jag vet att jag inte kan.
Jag tycker inte om att vara sjuk. Jag känner skillnaden när jag var yngre och efter 2 dagars med feber kunde jag vara på jobbet igen och frisk. Nu tar det längre tid.
Jag "måste" ändra säkert min kost, jag behöver äta bättre och hälsosamt, investera mer tid i köket varje dag och laga ännu färskare mat än jag gör idag. Hälsan börjar från vad vi äter varje dag. I Sardinien mådde jag mycket bättre för att jag åt mycket färsk mat och hemmagjord.
Jag har inte köpt någonting och det kommer jag inte att göra för mist ett par månader. Det står inte på kartan nu i januari och mist februari. Det finns secondhand butiker om jag skulle behöva någonting. Massa fina saker för lite pengar.

På bilden ser ni i " I Murales di Orgosolo " i Sardinien i Italien. Det är en by var finns hur många målade hus som helst med olika figurer men mest tanter, gubbar, djur och naturen från Sardinien. Det är magiskt där!

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

_sarah
_sarah,
Krya på dig ❤️
nouw.com/_sarah
barbamammagratis
barbamammagratis,
Krya på er båda två
nouw.com/barbamammagratis

Instagram