När man är trött vill sova men kan inte göra det

Varje, Italien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag somnade kl 23 igår men det gick inte att sova för att mina grannar som har balkongen bredvid mitt sovrum festade och skrek efter kl 00.
Jag sa ignenting, jag tänkte ofta på lev och låt andra leva. Grejen är att vaknar tidigt ändå, jag vaknade kl 07:20 och trodde att det var kl 09:00 . Stannade i sängen till kl 08:00.
Det blir bra, jag är ledig och har tiden att vila senare om det är lugn. Ibland finns någon som borrar eller lyssnar på hög musik. Min man och jag vill flytta från Stockholm och köpa eller bygga ett litet hus på landet och klart vi vill söka jobb först. Det är svårt att bo så här. I Stockholm går det inte att köpa ett hus, skulle kosta minst 6 miljoner. Det blev faktiskt bättre var vi bor nu, det är tyst nästan alltid på kvällen, på eftermiddagen och det är bara ibland att man festar. Var jag bodde i förut var det ännu värre. Så att vi vann när vi flyttade här.
Söndag, min man är ledig och vi har inga planer. Igår målade jag balkongsgolvet och ska göra en gång till idag. Jag hoppas att det inte regnar. Jag skulle vilja plantera men jag väntar några dagar till. Det viktigaste är att balkongen är klart.
Jag gjorde focaccia degen som ska jäsa 24 timmar i kylskåpet. Det är ett nytt recept och jag ser fram emot att ser resultatet. Till lunchen vet jag inte.
Igår lyckades jag att köpa hamburgerbröd,  ketchup och senap från appen Flarie. Jag hade gamla poäng annars orkade tyvärr inte att spela mer. Vi få se idag.

På bilden en fin terrass i "Canneto" , Lipari ön ( Italien)

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Vi iordningställer allt vårt stök i stugan
nouw.com/passionbagareokock

Instagram