Njut av små saker och livet blir lättare

Varje, Italien, Sardinien

Buongiorno cari lettori, jag hoppas att ni mår bra. Jag somnade lite innan kl 22:00 men vaknade kl 05:00 🤣och kunde ej somna om. Jag sovde 7 timmar ändå och stannade i sängen till kl 07:00 . Jag njuter att vara ledig, att kunna blogga, käka min frukost i lugn och ro och surfa. Så skönt! Jag tänker att jag inte behöver stora saker för att må bra och känna mig nöjd. Jag uppskattar de små sakerna i livet och då själva livet känns det mycket lättare.
Jag hoppas för en solig dag, igår åt jag min lunch ute på jobbet o h sedan tog jag en promenad. Det var så fint! Jag hoppas att jag kan ta en lång promenad idag.
Det blir säkert en lugn dag för oss. Jag ska handla, göra en inköplista och jag har 200kr presentkort som jag vill använda för att käka på Mc Donald's idag. Det var länge sedan jag gjorde. Det känns helt ok för att det är extra pengar jag har för att göra roliga saker.
Jag ska göra deget till pizzan för imorgon. Jag fick ett nytt recept från en annan Italienare som är mycket duktig på att baka. Deget ska jäsa 2 dagar.

Vi börjar dagen med en vacker bild på Sardinien.

Vad händer för er idag?

Ha en skön dag, buona giornata 😃

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Enitalienareisverige

Instagram